Măsurători
gratuite pentru București și Ilfov

Transport asigurat
gratuit pentru București și Ilfov

Montaj impecabil
gratuit pentru București și Ilfov

Consultanță tehnică
gratuită pentru toate lucrările

CINE SUNTEM NOI?

Cu o experienta de peste 13 ani SC Bog & Mad Design comercializeaza produse de cea mai inalta calitate la preturi accesibile.

Toate serviciile oferite de noi, consultanta tehnica, masuratori, transport si montaj, sunt valabile atat pentru folii transparente sistem capse si butoni, rulouri transparente necasetate, rulouri transparente casetate, rulouri transparente casetate ZIP, sticla pliabila precum si pentru marchize, pergole sau copertine retractabile si rulouri exterioare din aluminiu.

Datorita experientei in domeniu, SC BOG & MAD DESIGN SRL vine in intampinarea dumneavoastra cu solutii fiabile si eficiente, adaptate nevoilor fiecarei locuinte pentru a va oferi servicii de încredere prin calitatea lucrarilor executate.

SC BOG & MAD DESIGN SRL va pune la dispozitie o gama larga de produse, imbogatite in mod constant, destinate atat inchideri teraselor,foisoarelor,balcoanelor cu folie transparenta sau sticla pliabila  precum si cele mai performate sisteme de umbrirea spatilor dorite cu pergole pe structuri din aluminiu retractabile,marchize sau copertine retractabile.

Consultanta, masuratorile, transportul si montajul sunt gratuite indiferent de complexitatea sau valoarea lucrarii in Bucuresti si Ilfov.

„Seriozitate, profesionalism, calitate, promptitudine“

Te-ai convins de calitatea produselor noastre?

Te asteptam sa ne soliciti o oferta, care sa se plieze pe nevoile casei tale. Completeaza formularul din pagina urmatoare.